Hier doen we het voor

Een festival om jong talent een kans te geven, een saai stenen plein veranderen in een groene speelplaats, eindelijk dat onderhoud wegwerken op de kinderboerderij: zomaar een greep uit de projecten die we de afgelopen jaren steunden.

Kunst in de klas
Een theatervoorstelling gemaakt door kinderen, met hulp van professionele kunstenaars.
Studenten popkoor
Oprichting van het allereerste studentenkoor van Arnhem
Stadswoud
StadsWoud is een audio-avontuur waarin publiek, jong en oud, vanaf Rozet Centrum via een verhalend avontuur mee op pad gaan langs de natuur in de Arnhemse binnenstad.
De Vliegende Speeldoos
Musical Jozef
Scholenproject Podiumpoëzie
Ruim 280 Arnhems scholieren genoten van workshops en optredens tijdens het scholenproject “podiumpoëzie”.
Schoolplein
Schoolpleinen van basisscholen in Arnhem opgeknapt met financiële steun van de Oolgaardtstichting
Fluitacademie
De Oolgaardtstichting heeft bijgedragen de Neflac Zomeracademie 2021. Dit jaar een bijzondere editie. Na een coronajaar zonder ontmoeting en samenspel begon deze 12e Zomeracademie met een YIP-special dag voor 20...
Performance door Gijs Top
De Oolgaardtstichting heeft een bijdrage gegeven aan een performance gemaakt door Gijs Top. Gijs studeerde deze zomer af aan de opleiding Docent Theater aan ArtEZ Arnhem. Hij onderzoekt hoe ecologie...
Prinsensprookje
Een theatervoorstelling voor kinderen over een prins die op zoek is naar de liefde. De foto is gemaakt door Diederick Bulstra.

Hier doen we het voor

Een festival om jong talent een kans te geven, een saai stenen plein veranderen in een groene speelplaats, eindelijk dat onderhoud wegwerken op de kinderboerderij: Zo maar een greep uit de projecten die we de afgelopen jaren steunden.

Kunst in de klas
Studenten popkoor
De Vliegende Speeldoos
Scholenproject Podiumpoëzie
Schoolplein